Germanenlaan 162 , Apeldoorn

€ 232.500,-kosten koper

Gemoderniseerd 3-kamerappartement gelegen op een unieke locatie. Dit voormalige 4-kamerappartement is gelegen op de hoek van het complex op de 3e woonlaag, beschikt over maar liefst 2 balkons, een zeer ruime woonkamer, 2 slaapkamers en nette badkamer. Daarnaast is het voorzien van kunststof kozijnen en een berging op de begane grond. Perfect voor wie op zoek is naar een rustige, groene woonomgeving, maar toch de gezelligheid en faciliteiten van de binnenstad binnen handbereik wil hebben.

Open portiek met beltableau en brievenbussen, tevens doorgang naar de afgesloten bergingen.

Indeling: hal met meterkast, in 2020 vernieuwde keuken v.v. 5-pits gasfornuis, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken is één van de twee balkons bereikbaar. De woonkamer is ruim 30 m² door het betrekken van één van de voormalige slaapkamers bij de woonkamer. Tevens bevindt zich hier de toegang tot het tweede balkon. Doorloop vanuit de woonkamer naar de 2e hal met toegang tot de 2 slaapkamers, het toilet en de badkamer v.v. douche, wastafel en aansluiting wasapparatuur.

Algemeen: bouwjaar 1959, woonoppervlakte ca. 74 m², inhoud ca. 245 m³. De woning wordt verwarmd door middel van een HR-ketel (Remeha, 2023). Het betreft een gezonde VvE welke wordt beheerd door een externe beheerder. De VvE kosten betreffen €157,- per maand voor o.a. het onderhoud van de gemeenschappelijke binnentuin en glasbewassing. Rondom het complex is voldoende openbare parkeergelegenheid.

lees meer +
Vraag het de makelaar
Femke Lok
0313-651199 / stuur een mail
Germanenlaan 162  APELDOORN
Brochure downloaden
Germanenlaan 162 - APELDOORN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 232.500,- k.k.
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1959
  • Woonoppervlakte:
    74
  • Inhoud:
    245