Beiaardiershoeve 116 , Apeldoorn

€ 345.000,-kosten koper

Opvallend ruime geschakelde eengezinswoning met kindvriendelijke ligging

Deze ruime geschakelde eengezinswoning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt, waardoor het een ideale plek is voor gezinnen. De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing. Bovendien beschikt het over 10 zonnepanelen uit 2018, waardoor het energieverbruik wordt verminderd. De vloerverwarming zorgt voor extra comfort op de begane grond en is tevens voorbereid op het gebruik van een warmtepomp. Ook een opvallende extra is de ruime bijkeuken aan de voorzijde met opstelling wasmachine en zolderberging.

De woning heeft een mooie vrije ligging aan zowel de voor- als achterzijde. Aan de voorkant vind je een carport, een extra houten berging, een balkon op de eerste verdieping en een dakkapel op de tweede verdieping. Aan de achterzijde is een prachtig aangelegde tuin met sierbestrating, veranda en borders. Daarnaast is er een stenen schuur en een achterom. De tuin grenst aan een speelveld met speeltoestellen, ideaal voor jonge kinderen.

De ligging van de woning is gunstig met winkelcentrum de Eglantier, scholen, sport- en medische voorzieningen, het Matenpark, openbaar vervoer en uitvalswegen in de directe nabijheid.

Indeling:

Begane grond:
Hal met garderobe en modern toilet (2017). Ruime open woonkeuken met 5-pits gasfornuis, oven, magnetron, koel/vrieskast en vaatwasser. (apparatuur in in 2017 vervangen), bijkeuken met extra entree. Zeer ruime tuingerichte woonkamer met houtkachel, onlangs vernieuwde PVC vloer en dichte trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Overloop
Drie slaapkamers (waarvan één met deur naar het balkon en één met dakkapel), allemaal voorzien van laminaatvloer
Royale badkamer met ligbad, aparte douche, vrij hangend toilet, dubbele wastafel en designradiator
Vaste trap met trapkast naar de tweede verdieping

Tweede verdieping:
Ruime zolderkamer met dakkapel en laminaatvloer, dakraam en HR CV-installatie. (keurig weggewerkt in een kast)

Neem contact met ons op om een afspraak te maken en laat je verrassen door deze woning!

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
Beiaardiershoeve 116  APELDOORN Beiaardiershoeve 116  APELDOORN Beiaardiershoeve 116  APELDOORN Beiaardiershoeve 116  APELDOORN Beiaardiershoeve 116  APELDOORN Beiaardiershoeve 116  APELDOORN Beiaardiershoeve 116  APELDOORN Beiaardiershoeve 116  APELDOORN Beiaardiershoeve 116  APELDOORN Beiaardiershoeve 116  APELDOORN Beiaardiershoeve 116  APELDOORN Beiaardiershoeve 116  APELDOORN Beiaardiershoeve 116  APELDOORN Beiaardiershoeve 116  APELDOORN Beiaardiershoeve 116  APELDOORN Beiaardiershoeve 116  APELDOORN Beiaardiershoeve 116  APELDOORN Beiaardiershoeve 116  APELDOORN Beiaardiershoeve 116  APELDOORN Beiaardiershoeve 116  APELDOORN Beiaardiershoeve 116  APELDOORN Beiaardiershoeve 116  APELDOORN Beiaardiershoeve 116  APELDOORN Beiaardiershoeve 116  APELDOORN Beiaardiershoeve 116  APELDOORN Beiaardiershoeve 116  APELDOORN
Brochure downloaden
Beiaardiershoeve 116 - APELDOORN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 345.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1979
  • Woonoppervlakte:
    119
  • Perceeloppervlakte:
    166
  • Inhoud:
    430