Home Nieuws Contact

Zo verkopen wij uw huis

Wanneer u kiest voor Best Living , dan pakken wij het zo aan:


Uw woning in het NVM uitwisselingssysteem en ons zoekersbestand
Best Living NVM makelaars & financieel adviseurs, is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en vastgoed deskundigen. De NVM heeft een uitwisselingssysteem. Uw woning wordt hiervoor aangemeld, zodat alle NVM makelaars in de regio bekend zijn met uw woning en deze direct kunnen aanbieden aan alle zoekers. Natuurlijk worden de zoekers in ons zoekersbestand direct geïnformeerd over uw woning.

Unieke eigen website van uw woning
Wij bieden u een uitgelezen kans uw woning -online- optimaal te presenteren. Op basis van een unieke domeinnaam: www.straatnaam+huisnummer.nl. Deze domeinnaam is zeer geschikt voor de promotie en communicatie van uw woning door zowel de makelaar als door u als verkoper. Best Living biedt u hiermee een uniek presentatiemiddel waar tevens de brochure in opgenomen is.
U ontvangt van ons 50 visitekaartjes van uw woning met een foto en het webadres. Hiermee kunt u potentiële kopers in uw kennissenkring eenvoudig informeren en verwijzen naar uw eigen website. 

Uw woning online en in de etalage
Uw woning wordt gepresenteerd op Funda, www.funda.nl internetsite van de NVM en op onze Best Living site. Tevens zal uw woning in onze verlichte etalage worden gepresenteerd. 

Actieve makelaars en deskundige begeleiding
Dagelijks zijn 4 makelaars onderweg met potentiële kopers, zij zullen uw woning onder de aandacht brengen. Bezichtigingen worden vooraf aangevraagd en door één van onze makelaars deskundig begeleid.

Professionele foto, beschrijving en brochure
Voor een optimale presentatie van uw woning zal een professionele fotograaf een fotoreportage maken. Voor de brochure, internet en andere media zullen wij een goede, passende beschrijving van uw woning opstellen. Potentiële kopers ontvangen vervolgens een uitgebreide brochure.

Duidelijke afspraken
Vooraf wordt met u een budget en de mogelijkheden besproken voor het plaatsen van advertenties en ons “te koop” bord.

Groot bereik
Onze advertenties verschijnen in de regionale- en huis aan huis verspreide NVM gidsen, landelijke dagbladen en magazines.

Regelmatig contact
Van het resultaat van de bezichtigingen houden wij u natuurlijk op de hoogte. Ook zal er regelmatig contact plaatsvinden wanneer u dit prettig vindt.

Uw eigen klantenintranet account
Op dit account kunt u op ieder moment van de dag kijken wat er gaande is omtrent de verkoop van uw woning. Hier ziet u hoeveel mensen een brochure van uw woning hebben opgevraagd, welke activiteiten Best Living ondernomen heeft om uw woning onder de aandacht te brengen en wat hiervan het resultaat is.

Optimaal verkoopresultaat
Wij zijn goed in onderhandelen. Om tot een optimaal verkoopresultaat te komen doen wij dit steeds in nauw overleg met u.