Home Nieuws Contact Klant login
Lees hoe wij uw huis verkopen
lees meer

Huis verkopen zonder makelaar

Kan ik zelf mijn huis verkopen?

Misschien staat u nog voor de keuze: zelf de woning verkopen of een makelaar inschakelen? Uw huis zelf verkopen brengt veel met zich mee. Vakkennis over bouwkundige en juridische zaken, onderhandelingen, financiering en waardebepaling is van groot belang. Best Living beschikt over deze kennis met een team van ervaren, professionele makelaars die veel weten van woningen in deze omgeving. Wilt u verzekert zijn van een goed lopend verkoopproces waarin u stap voor stap persoonlijke begeleid wordt? Schakel dan Best Living in.

 

Uw huis verkopen met een makelaar

Wanneer u een afspraak met ons maakt zal er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden bij u thuis. De makelaar beoordeelt tijdens dit gesprek uw huis. Alle details worden meegenomen, zodat de juiste waarde van het huis kan worden vastgesteld. Ook spreken wij bijkomende zaken goed door. Goede afspraken zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

Wilt u weten hoe Best Living uw huis gaat verkopen? Dat leest u bij "Zo verkopen wij uw huis”. Wilt u een afspraak met één van onze makelaars? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u verder te helpen.

 

Zo verkopen wij uw huis →

 

 

Bel mij voor het maken van een afspraak:

 

Uw naam *
Telefoon
Email *
Antispam beveiliging
Typ AKKOORD in hoofdleters *
 
* zijn verplicht