Home Nieuws Contact Klant login

uw huis verkopen

Waarschijnlijk bent u aan het overwegen of heeft u al besloten uw huis te verkopen. Een grote stap, waar u wel wat hulp bij kunt gebruiken.

Misschien staat u nog voor de keuze: zelf doen of een makelaar inschakelen? Wanneer u zelf uw huis wilt gaan verkopen, dan zult er snel achter komen dat specialistische kennis op vele terreinen gewenst is. Bouwkundige en juridische zaken, onderhandelingen, financiering en waardebepaling. Of hoe stel ik mijn vraagprijs vast. Dit alles is een vak op zich. Best Living is daar kundig in met een team ervaren en professionele makelaars. Als u Best Living inschakelt, dan bent u verzekerd van een goed lopend verkoopproces waarin u stap voor stap persoonlijk begeleid wordt.

Wanneer u een afspraak met ons maakt zal er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden bij u thuis. Een van onze makelaars kan dan uw huis beoordelen. Hierbij letten wij op alle details om de waarde vast te stellen. Ook spreken wij bijkomende zaken goed door. Goede afspraken zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat u niet voor onaangename verassingen komt te staan. Wilt u weten hoe Best Living uw huis gaat verkopen? Kijk dan bij "Zo verkopen wij uw huis".

Wilt u een afspraak met één van onze makelaars? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u verder te helpen.