Home Nieuws Contact Klant login
174 beoordelingen.
Gemiddeld cijfer: 8,9 !

Ervaringen met Best Living

Bij Best Living staat u centraal. Het is dan ook fijn dat we regelmatig beoordelingen of reviews ontvangen over onze makelaars of adviseurs. Wilt u ook uw ervaring met ons delen? U kunt op Funda en op Google een beoordeling over ons schrijven. Bent u niet tevreden of heeft u een klacht, neem dan zeker contact met ons op. Wij zijn dankbaar voor alle soorten feedback en gaan er gelijk mee aan de slag.

 

Google reviews

Beoordeel ons op Google: Kantoor Dieren, Kantoor Eerbeek, Kantoor Brummen

 

Waardering hypotheek- en verzekeringsadvies

 

 

Funda beoordelingen

 

beoordelingen brummen beoordelingen dieren beoordelingen eerbeek
8,8

Kees Beltman van Best Living geeft een goed en reëel beeld van de lokale markt. Kees staat altijd klaar, reageert snel en pro actief. De volgende keer kiezen we weer voor Best Living!

8,8

Edith heeft de verkoop van het huis van mijn ouders uitstekend aangepakt. Ze toonde alle begrip voor de grote stap die het voor hen is om het huis na zoveel jaren te verkopen. En ze heeft bij alle stappen veel tijd en aandacht besteed om hen goed te begeleiden door het proces. Bovendien was de inschatting van de verkoopprijs prima en hebben we sneller dan verwacht een goede koper kunnen vinden. Kortom: uitstekende begeleiding en een prima resultaat !!

10

Erg fijne en goeie makelaar die ik iedereen kan aanbevelen, huis via Best Living gekocht en eigen huis via hun verkocht. Wat ik erg prettig vind bij hun dat ze ook woord houden, dit is mij bij collega makelaars vaak tegengevallen, familie van ons wil ook binnenkort waarschijnlijk verhuizen en gaat dit dan weer via Best Living doen, wil vooral de heer Uit de Weerd bedanken voor zijn prettige samenwerking, inzet en zijn deskundigheid.