Verkoop en verhuur

Best Living Bedrijfsmakelaars is u graag van dienst bij verhuur en huren van bedrijfsmatig onroerend goed.

Meer weten
Aankoop en huur

Best Living Bedrijfsmakelaars weet wat er in de markt speelt. Samen met u gaan we kijken naar uw huisvestingsbehoefte.

Meer weten
Bedrijfstaxaties

Als NVM makelaar is Best Living Bedrijfsmakelaars dé adviseur en intermediair voor alle soorten opdrachtgevers en gebruikers.

Meer weten
Beleggingen

Kennis, contacten en vertrouwen zijn van groot belang in het beleggingsvastgoed. Voor alle drie kunt u bij Best Living terecht.

Meer weten

Op zoek naar een bedrijfsmakelaar in de buurt?

Bent u opzoek naar een mooi pand om uw bedrijf in te vestigen? Wij, Best Living Bedrijfsmakelaars, staan graag voor u klaar om het perfecte pand in de provincies Gelderland en Overijssel voor u te vinden. Ons aanbod bedrijfspanden is divers. Van winkelruimte tot loods en van bedrijfsruimte tot modern kantoorpand. Daarnaast bieden wij een totaaladvies op het gebied van aan- en verkoop, maar ook huur- en verhuur van commercieel en maatschappelijk vastgoed.

 

Bedrijfstaxaties

Voor diverse taxaties van commercieel vastgoed kunt u terecht bij Best Living Bedrijfsmakelaars. Wij onderscheiden ons op grond van kwaliteit, advies, deskundigheid, marktkennis en dienstverlening op maat. Neem contact op met Kees Beltman op: 06-10921083 / kees@bestliving.nl

Lees meer over bedrijfstaxaties

Vraag een taxatie aan Vraag een taxatie aan Afspraak maken

Alles weten over het laatste woningnieuws in de omgeving?

Iedere maand versturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws uit deze regio. Met blogs van onze makelaars en adviseurs, woningtrends en bijzondere woningen of projecten.

Inschrijven nieuwsbrief

Of volg ons op sociale media:

Contact opnemen