Home Nieuws Contact Klant login
Bent u goed verzekerd? Klik hier om direct een afspraak te maken..
lees meer

Best Living Verzekeringen

Ieder mens is uniek. U wilt dus een advies op maat. De adviseur van Best Living helpt u graag uw huidige en toekomstige risico's in te schatten. 


Persoonlijk contact kenmerkt onze werkwijze. Samen met u brengt onze adviseur de risico's in beeld tijdens een persoonlijk gesprek. Vervolgens gaan wij met u na welke risico's verzekerd moeten worden. Hierbij geven wij advies welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden.

Best Living is volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij in vrijheid de producten van meerdere verzekeraars kunnen adviseren en de premies kunnen vergelijken. U krijgt dus een onafhankelijk advies. Wij zijn volledig op de hoogte en kunnen gebruik maken van alle vormen van pakketpolissen van de met ons samenwerkende verzekeraars zodat wij u de beste prijs/kwaliteitverhouding kunnen bieden.

Ons kantoor is aangesloten bij Adfiz (Adviseurs in financiële zekerheid) en moet voldoen aan de door hen bepaalde kwaliteitsnormen.

Voor uitgebreide informatie over verzekeringen verwijzen wij u naar de rubriek Verzekeringsvormen. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met onze verzekeringafdeling opnemen.