Home Nieuws Contact

Nieuw: Multifunctionele woningen in centrum Eerbeek

 

 

 

De verkoop start op donderdag 17 januari 2019 van 18.00 - 19.00 uur aan de Korenmolen in Eerbeek (Kanaalweg 3, Eerbeek).

 

 

Eerbeek bouwt vlot door. Naast Lombok-Zuid start binnenkort ook een nieuwbouwproject midden in het centrum van Eerbeek. Aan de Eerbeekse Enk worden 10 multifunctionele woningen en 8 gezinswoningen gebouwd.

 

De woningen komen op de plek van verouderde huizen die grenzen aan het industrieterrein Eerbeek-Zuid. De nieuwe woningen worden middels een groenstrook gescheiden van het bedrijventerrein. Donderdag 17 januari gaan de 18 woningen in de verkoop!

 

Een bijzonder en energiezuinig project

Er worden regelmatig nieuwe woningen gebouwd, maar wat is er bijzonder aan dit project? Makelaar Kees Beltman: “Als eerste natuurlijk de ligging, dicht bij de winkels en midden in het centrum van Eerbeek. Dat is echt uniek! Daarnaast worden alle woningen energiezuinig. Ze zijn goed geïsoleerd, voorzien van zonnepanelen en gasloos. Bovendien zijn deze nieuwbouwwoningen de eerste 15 jaar onderhoudsarm.”

 

Senioren woningen

Naast de 8 gezinswoningen worden er ook 10 multifunctionele woningen, oftewel seniorenwoningen, gebouwd. Kees: “De seniorenwoningen hebben alle woon- en slaapvoorzieningen op de begane grond en op de eerste verdieping is een extra kamer. Bovendien heeft iedere woning een eigen tuin. De bouw van deze multifunctionele woningen is niet alleen positief voor senioren, maar voor het hele dorp. De senioren kunnen doorstromen naar de multifunctionele woningen waardoor hun huizen vrijkomen voor bijvoorbeeld starters.”

 

Wonen aan de Eerbeekse Enk

Iedereen die geïnteresseerd is in het nieuwbouwproject moet wel snel aanschuiven. Kees: “Loop gewoon bij ons kantoor in Eerbeek binnen. Dan vertellen we je alles over het project. Als je vast vooraf informatie inwint en uitzoekt wat je mogelijkheden zijn, kun je 17 januari snel handelen. Wij kunnen je daarbij helpen. Zo kunnen onze hypotheekadviseurs je adviseren op financieel gebied en de makelaars je vast helpen bij het opstellen van de voorwaarden. Ook goed om te weten: vaak heb je ook meer financiële voordelen wanneer je een nieuwbouw huis koopt. Hier vertelde ik over in een eerdere blog.”

 

Meer weten of inschrijven? Kom langs bij ons kantoor in Eerbeek of bel 0313 65 11 99.