Best Living makelaardij in Brummen

Midden in het centrum van Brummen, op de hoek van de kruizing tussen de Arnhemsestraat en de Gravenstraat, staat ons kantoor. Wij kennen Brummen en de omgeving als geen ander! Daarnaast weten wij wat er speelt op de woningmarkt. Dus wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Brummen of omgeving? Schakel dan een makelaar van Best Living in.

U bent van harte welkom op ons kantoor om eerst kennis te maken. Maak telefonisch een afspraak op loop gewoon eens bij ons binnen. Wij kunnen u helpen bij het vinden van uw droomhuis. Daarnaast is Best Living, met onze jarenlange ervaring, een professioneel full-service kantoor waar u als klant centraal staat. Wij (her)kennen uw wensen en beschikken over een groot kennisnetwerk. Wij gaan actief voor u aan de slag en hebben grote passie bij het uitoefenen van ons beroep. Dat maakt dat wij iedere dag open staan voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Wij willen het beste voor onze klanten. Want... wij werken voor u!

Neem contact op: 0575-561050 / brummen@bestliving.nl
Woningaanbod Brummen Huis verkopen in Brummen

Wij staan voor u klaar!
Joppe Boersma
Jeanette Brom
Elles Kamphuis
Femke Lok
Casper van Zadelhoff
Jacqueline Heine
Bas Kamphuis
Silvia Schoonhoven

Kandidaat makelaar

Het makelaarswerk is voor mij de ideale mix tussen kantoorwerk en de buitendienst, administratieve uitdagingen en persoonlijk contact, op hoog niveau presteren en constant blijven leren! Als dorpse jongen uit de regio snap ik als geen ander hoe belangrijk regionale kennis, lokale contacten en gerichte service zijn. Voor u allen een nieuw gezicht in een vertrouwde omgeving, erop toegelegd om in de snel veranderende vastgoedmarkt samen tot het beste resultaat te komen.

In mijn vrije tijd komt mijn passie voor de horeca vaak weer naar boven; lekker uitgebreid koken en tafelen. Op sportief gebied ben ik groot ski-fan en gek op watersport, dit in combinatie met fitness voor het conditionele gedeelte.

 

Contactgegevens

Joppe Boersma
Kandidaat makelaar

Vestiging: Brummen
Email: joppe@bestliving.nl
Telefoon: 0575-561050

Assistent Makelaar

Ik ben sinds 2007 werkzaam bij Best Living. Het afwisselende werk, het contact met mensen en de leuke collega’s maken het werken bij Best Living leuk. 
Met mijn vriend en 3 kinderen woon ik in Hall.

Contactgegevens

Jeanette Brom
Assistent Makelaar

Vestiging: Brummen
Email: brummen@bestliving.nl
Telefoon: 0575-561050

Servicemedewerker Makelaardij

 

Sinds 2016 ben ik opnieuw werkzaam bij Best Living. Ik vind het een leuke, afwisselende baan. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de tennisbaan. Daarnaast wandel ik graag en lees ik graag boeken. Verder vind ik het erg gezellig om samen met mijn gezin leuke uitstapjes te maken en op vakantie te gaan.
 
 

Contactgegevens

Elles Kamphuis
Servicemedewerker Makelaardij

Vestiging: Brummen
Email: brummen@bestliving.nl

Kandidaat makelaar

Met veel plezier ben ik sinds eind 2021 werkzaam bij Best Living. Na het afronden van de opleiding Vastgoed en Makelaardij wist ik dat de woningmakelaardij het beste bij mij zou passen. Voornamelijk de afwisselende werkzaamheden en het contact met de opdrachtgevers maken het voor mij de ideale baan.

Ik ben opgegroeid in Rheden en vind het dan ook leuk om werkzaam te zijn in een omgeving die mij bekend is. Sinds een jaar woon ik samen met mijn vriend in Vorden. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd ook regelmatig te vinden in Enschede, waar ik in mijn studententijd met veel plezier heb gewoond.

Contactgegevens

Femke Lok
Kandidaat makelaar

Vestiging: Brummen
Email: femke@bestliving.nl
Telefoon: 0313-651199

Assistent makelaar

Ik houd van de afwisselingen die het makelaarsvak met zich meebrengt. Elke dag weer proberen eruit te halen wat erin zit, dat geeft mij voldoening. Bij Best Living word ik uitgedaagd om kennis op te doen binnen de makelaardij waarbij een enthousiaste en actieve marktbenadering wordt toegepast. Als makelaar uit de regio snap ik als geen ander hoe belangrijk het is om de lokale marktkennis, regionale contacten en klantgerichte service in te zetten voor het beste resultaat. Woningen verkoop ik vol enthousiasme, ik werk gestructureerd en goede communicatie met de klant vind ik het allerbelangrijkste.     
                                                      

Na mijn studies Juridische Dienstverlening en Vastgoed & Makelaardij in Enschede was de stap naar de makelaardij dan ook een logische. Tijdens mijn studie juridische dienstverlening ben ik in 2017 bij Best Living begonnen, blijven plakken en uitgegroeid tot assistent makelaar.

Naast mijn werk vind ik het heerlijk om met familie en vrienden af te spreken onder het genot van een hapje en een drankje, daarnaast ben ik regelmatig op de tennisbaan te vinden en loop ik graag een rondje over de postbank. Even een paar dagen ertussenuit op skivakantie zeg ik geen nee tegen.

 

Contactgegevens

Casper van Zadelhoff
Assistent makelaar

Vestiging: Brummen
Email: casper@bestliving.nl
Telefoon: 06-37 35 62 95

Servicemedewerker Makelaardij

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Best Living. Het afwisselende werk en het contact met de mensen maken het werken bij Best Living erg leuk. Samen met mijn man en onze hond woon ik zelf in Eerbeek. In mijn vrije tijd loop ik graag met de hond in het bos, kijk ik graag een film en geniet ik van de gezelligheid met mijn vrienden en familie.

 

Contactgegevens

Jacqueline Heine
Servicemedewerker Makelaardij

Vestiging: Brummen
Email: dieren@bestliving.nl
Telefoon: 0313-419030

Financieel adviseur, Vennoot

Samen met mijn vrouw en 2 dochters woon ik in het mooie, groene Loenen. Wandelen en fietsen doe ik graag, daarnaast tennis ik met veel plezier 1 tot 2 keer in de week. Als financieel adviseur houd ik mij vooral bezig met het geven van hypotheekadvies, ik zie het telkens weer als een uitdaging om voor iedereen de beste hypotheekoplossing te vinden en om vervolgens alles perfect af te handelen samen met mijn collega’s. Of het nu gaat om het kopen van een eerste huis, het verhuizen naar een andere koopwoning, het financieren van een verbouwing of het periodieke onderhoud op een reeds lopende hypotheek, ik help u graag en goed!

 

Contactgegevens

Bas Kamphuis
Financieel adviseur, Vennoot

Vestiging: Brummen
Email: bas@bestliving.nl
Telefoon: 0313-419030

Financieel adviseur

Na een aantal jaren als hypotheekadviseur werkzaam te zijn geweest in Deventer en Nijmegen, ben ik blij dat ik nu in mijn eigen mooie, groene woonomgeving mag werken. Het geven van een goed hypotheekadvies begint met het luisteren naar de wensen van de klant en deze vervolgens vertalen naar een concreet advies. De hypotheek moet niet alleen nu passend zijn, maar ook in de toekomst aansluiten bij de situatie ongeacht wat er gebeurt in een mensenleven. Ik zie het als een uitdaging om uit de vele mogelijkheden en aanbieders de beste oplossing te selecteren. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin met twee tienerzoons. Daarnaast zijn mijn grootste hobby’s skiën, wielrennen en wandelen met onze Golden Retriever.

Contactgegevens

Silvia Schoonhoven
Financieel adviseur

Vestiging: Brummen
Email: silvia@bestliving.nl

Wat is mijn huis waard? Bereken hier de waarde van uw woning! Bereken

Alles weten over het laatste woningnieuws in de omgeving?

Iedere maand versturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws uit deze regio. Met blogs van onze makelaars en adviseurs, woningtrends en bijzondere woningen of projecten.

Inschrijven nieuwsbrief

Of volg ons op sociale media:

Contact opnemen