Home Nieuws Contact
Blog

Blog

26 november 2018 - Ziektekostenverzekering 2019
In 2019 gaan er weer een aantal zaken veranderen op het gebied van de ziektekostenverzekering. Eerst vertellen we je alle wijzigingen in de basisverzekering. Daarna laten we in een overzicht de premie lees meer »
4 oktober 2018 - Cybercrime voorkomen: 10 tips
Het is regelmatig in het nieuws: driekwart van de bevolking heeft wel eens te maken gekregen met cybercrime. Wat kun je hieraan doen. 10 tips om te voorkomen dat je slachtoffer wordt van internet lees meer »
1 oktober 2018 - Een hypotheek voor nieuwbouw: net even anders
Er wordt weer flink gebouwd in de omgeving! Nieuwbouwprojecten kunnen rekenen op grote belangstelling. Zoals je al eerder hebt kunnen lezen (in de blog van Kees) zijn er aan het kopen van een nieuwbou lees meer »
7 september 2018 - Liefde voor het vak
16 jaar geleden maakte Elles Kamphuis de switch van toerisme naar de makelaardij. Bij Best Living begon zij als servicemedewerker makelaardij op het kantoor in Brummen. Nu, 16 jaar later, is zij na ee lees meer »
16 augustus 2018 - Kan ik op latere leeftijd een huis kopen
Afgelopen juni deelden Hans en Monique hun verhaal in het artikel “Starters van boven de 60”. Ze kochten voor het eerst in hun leven een woning. Familie en vrienden van Hans en Monique war lees meer »
14 augustus 2018 - Wat betekenen de financiele veranderingen voor jou
Dankzij wetswijzigingen die vanaf 1 juli van kracht zijn kan het zijn dat er op financieel vlak het één en ander is veranderd. Benieuwd welke financiële veranderingen dat zijn lees meer »
1
2
3
4
5