Home Nieuws Contact
Blog

Blog

7 september 2018 - Liefde voor het vak
16 jaar geleden maakte Elles Kamphuis de switch van toerisme naar de makelaardij. Bij Best Living begon zij als servicemedewerker makelaardij op het kantoor in Brummen. Nu, 16 jaar later, is zij na ee lees meer »
16 augustus 2018 - Kan ik op latere leeftijd een huis kopen
Afgelopen juni deelden Hans en Monique hun verhaal in het artikel “Starters van boven de 60”. Ze kochten voor het eerst in hun leven een woning. Familie en vrienden van Hans en Monique war lees meer »
14 augustus 2018 - Wat betekenen de financiele veranderingen voor jou
Dankzij wetswijzigingen die vanaf 1 juli van kracht zijn kan het zijn dat er op financieel vlak het één en ander is veranderd. Benieuwd welke financiële veranderingen dat zijn lees meer »
7 augustus 2018 - 6 checks voor vertrek: goed voorbereid op reis
Kun jij de 6 checks allemaal aanvinken? Dan ben je klaar voor een heerlijke zorgeloze vakantie.   1. Huis op slot?► Laat waardevolle spullen beschermd achter! Spullen die niet me lees meer »
26 juli 2018 - Wil je een woning kopen om te verhuren
Dan is een woningverhuur hypotheek misschien iets voor jou! Redenen voor woningverhuurEr zijn meerdere redenen waarom je woningverhuur kunt overwegen.· Je wilt een woning kopen voor je kin lees meer »
12 juli 2018 - De 9 voordelen van een onafhankelijk adviseur
Dankzij een assurantie-adviseur heb je meer kans om te besparen op je verzekeringen. Ook staan onze assurantiemedewerkers voor je klaar wanneer je bijvoorbeeld bij schade aanspraak wilt maken op je v lees meer »
1
2
3
4
5