Home Nieuws Contact
Blog

Blog

7 februari 2018 - Tips voor het besparen van energie
Afgelopen vrijdag deden er 239.000 mensen mee aan de Warmetruiendag. Een initiatief van Klimaatverbond Nederland en Greenchoice om energieverspilling tegen te gaan. Buiten het feit dat het beter voor lees meer »
12 januari 2018 - Wat mag je plaatsen bij of op een erfgrens
De regels bij burenrecht Wat is een erfgrens? Wat mag wel en wat mag niet   Vorige maand kregen wij een suggestie voor onze nieuwsbrief. Eén van onze lezers vroeg zich namelijk af: lees meer »
12 januari 2018 - Regels en tips bij het bouwen van een huis
Wat mag ik bouwen? 8 tips bij het bouwen van je eigen huis De mooiste bouwkavels van 2018   Door: Reinier Uit de Weerd, makelaar -  Voor velen een droom, voor sommigen een nachtmerri lees meer »
2 december 2017 - Gastblog Monuta: Kosten bij plotseling overlijden
De meesten mensen weten wel dat een huis kopen een grote stap is waar financiële risico’s mee gepaard gaan. Denk aan onderhoud of schade die kan ontstaan aan je woning. Reparaties brengen k lees meer »
1 december 2017 - Ruimte voor groei in Eerbeek
Het is al weer 2 jaar geleden dat MSA (Mensink & Smallegoor) verhuisde naar de Loubergweg 44 in Eerbeek. Het administratiekantoor werd te groot voor het pand aan de Loenenseweg en moest dringend o lees meer »
17 november 2017 - Ondernemen in Eerbeek
Sinds augustus 2016 is Anne Grootherder onderdeel van Business Point Eerbeek. Samen met 15 andere ondernemers werkt zij aan de Loubergweg 44. De meesten hebben een kantoorruimte gehuurd, maar Anne huu lees meer »
1
2
3
4
5