Home Nieuws Contact
Blog

Blog

20 juni 2018 - Starters van boven de 60
Na je 60e voor het eerst een woning kopen. Veel mensen denken dat dit niet kan. Maar Hans en Monique van Driel doen het mooi wel. En dat niet alleen, ze verhuisden van een grote ambtswoning naar een k lees meer »
4 juni 2018 - Passie voor financieel advies
Financieel advies. Klinkt dat saai in de oren? Daar is Silvia het niet mee eens. Zij werkt sinds 1,5 jaar bij Best Living als Financieel adviseur en kan vol passie over haar vak vertellen.  Grijz lees meer »
24 mei 2018 - Het verkoopverhaal van Ivo en Danielle
Dat de woningmarkt op dit moment vol verrassingen zit, blijkt wel uit het verhaal van Ivo en Daniëlle uit Brummen. In het afgelopen jaar hebben zij 2 keer hun woning te koop gezet, kochten een 2e lees meer »
4 mei 2018 - 5 tips over de financiering bij een nieuwbouwwoning
Overweeg je een nieuwbouwwoning te kopen? Of een huis zelf te laten bouwen? Dan ben je niet de enige! Steeds meer mensen kiezen een nieuw, duurzaam huis op maat voorzien van de nieuwste snufjes. Houd lees meer »
3 april 2018 - Het verkoopverhaal van Maaike en Emile
Bij Best Living horen we veel verhalen van klanten. Sommige verhalen zijn zo bijzonder, die willen we graag met jullie delen. Daarom vandaag het verhaal van Maaike en Emile. In slechts een half jaar t lees meer »
27 februari 2018 - Achter de schermen bij Best Living
Als je aan Best Living denkt, denk je waarschijnlijk aan makelaars of hypotheek- en verzekeringsadviseurs. Maar er zitten natuurlijk nog veel meer mensen bij Best Living! Daarom een kijkje achter de s lees meer »
1
2
3
4
5