Zo verkopen wij jouw huis

Kies je voor Best Living om jouw huis te verkopen? Dan gaan wij zo jouw huis verkopen:
 

 1. Jouw woning wordt bekend gemaakt bij makelaars en huizenzoekers
  Best Living NVM makelaars & financieel adviseurs, is lid van de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.). De NVM heeft een uitwisselingssysteem. Jouw woning wordt hiervoor aangemeld, zodat alle NVM makelaars in de regio bekend zijn met jouw woning en deze direct kunnen aanbieden aan alle zoekers. Natuurlijk worden de zoekers in ons zoekersbestand direct geïnformeerd over uw woning.

 2. Jouw woning krijgt een unieke eigen website
  Wij bieden je een uitgelezen kans uw woning (online) optimaal te presenteren. Op basis van een unieke domeinnaam: www.straatnaam+huisnummer.nl. Deze domeinnaam is zeer geschikt voor de promotie en communicatie van jouw woning door zowel de makelaar als door jou als verkoper. Best Living biedt je hiermee een uniek presentatiemiddel waar tevens de brochure in opgenomen is.

 3. Je ontvangt visitekaartjes van jouw woning
  Je ontvangt van ons 50 visitekaartjes van jouw woning met een foto en het unieke webadres. Hiermee kun je potentiële kopers in jouw kennissenkring eenvoudig informeren en verwijzen naar jouw eigen website. 

 4. Jouw woning staat op Funda, online en in de etalage
  Jouw woning wordt gepresenteerd op Funda (www.funda.nl) de internetsite van de NVM en natuurlijk op onze Best Living website. Tevens zal jouw woning in onze verlichte etalage worden gepresenteerd. 

 5. Jouw eigen team van actieve makelaars
  Dagelijks zijn 4 makelaars onderweg met potentiële kopers, zij zullen jouw woning onder de aandacht brengen. Bezichtigingen worden vooraf aangevraagd en door één van onze makelaars deskundig begeleid.

 6. Professionele foto’s van jouw woning en een uitgebreide brochure
  Voor een optimale presentatie van jouw woning zal een professionele fotograaf een fotoreportage maken. Voor de brochure, internet en andere media zullen wij een goede, passende beschrijving van jouw woning opstellen. Potentiële kopers ontvangen vervolgens een uitgebreide brochure.

 7. Je kunt rekenen op duidelijke afspraken
  Vooraf wordt met je een budget en de mogelijkheden besproken voor het plaatsen van advertenties en ons “te koop” bord.

 8. Jouw woning onder de aandacht brengen
  Onze advertenties verschijnen in de regionale- en huis aan huis verspreide NVM gidsen, landelijke dagbladen en magazines.

 9. Je wordt regelmatig op de hoogte gehouden
  Van het resultaat van de bezichtigingen houden wij je natuurlijk op de hoogte. Ook zal er regelmatig contact plaatsvinden wanneer je dit prettig vindt.

 10. Je eigen account op onze website
  Op dit account kun je op ieder moment van de dag kijken wat er gaande is omtrent de verkoop van jouw woning. Hier zie je hoeveel mensen een brochure van jouw woning hebben opgevraagd, welke activiteiten Best Living ondernomen heeft om jouw woning onder de aandacht te brengen en wat hiervan het resultaat is.

 11. Je krijgt een optimaal verkoopresultaat
  Wij zijn goed in onderhandelen. Om tot een optimaal verkoopresultaat te komen doen wij dit steeds in nauw overleg met jou.
Ik zoek een verkoopmakelaar

Deel deze pagina op:
Ook interessant