WOZ-waarde van uw huis

9 november 2018

Te hoge of te lage WOZ-waarde woning?
U heeft hem waarschijnlijk alweer ontvangen: de aanslag gemeentelijke belastingen met daarop de WOZ-waarde van uw woning. Het kan zijn dat de WOZ-waarde door uw gemeente te hoog of te laag vastgesteld is.

Op basis van deze WOZ-waarde betaalt u onroerende zaak-, inkomsten-, erf- en waterschapsbelasting.  Best Living NVM makelaars werkt voor u op basis van "no cure, no pay" om de WOZ-waarde van uw woning met succes te aan te passen.

No cure, no pay. Hoe werkt dat?
Indien de gemeente de WOZ-waarde aanpast op basis van het bezwaar- of beroepschrift van Best Living, worden de gemaakte proceskosten via een regeling uit de Wet vergoed. Voorafgaand aan de opdrachtacceptatie zal één van onze taxateurs een Quick-scan uitvoeren om de haalbaarheid in kaart te brengen.

Bezwaar maken tegen WOZ-waarde huis
Bezwaar maken tegen de hoogte van de WOZ-waarde moet binnen 6 weken na dagtekening van de aanslag gemeentelijke belastingen. Daarom is het belangrijk dat u tijdig contact met ons opneemt. U kunt de aanvraag voor het beoordelen van uw WOZ-waarde indienen door contact met ons op te nemen. Na ontvangst van uw aanvraag controleren wij uw WOZ-waarde direct op juistheid. Pas nadat u de opdracht verstrekt, tekenen wij bezwaar voor u aan bij de gemeente.

Deel deze pagina op:
Ook interessant