Persoonlijk klantadvies is het allerleukst

25 februari 2019

Misschien heb je haar al wel aan de telefoon gehad: Diane Brouwer. Sinds januari versterkt ze het team verzekeringen bij Best Living op het kantoor in Dieren.

Jarenlange ervaring

Diane heeft altijd gewerkt in de verzekeringsbranche. Je kunt dus wel zeggen dat ze ruime ervaring meeneemt naar Best Living. Diane: “Op mijn eerste werkdag werd ik met open armen ontvangen en voelde ik me meer dan welkom. Ik heb heel veel zin om het team en de klanten beter te leren kennen”.

 

Banden smeden

Met alle benodigde papieren al op zak kon Diane zo beginnen bij Best Living. Diane: “Het systeem is wel heel anders, dus daar moet ik even aan wennen. Zodra ik dat helemaal onder de knie heb, zal ik meer tijd hebben om kennis te maken met onze klanten. En zij met mij! Het werkt prettiger als je elkaar beter kent. Ik kan dan een veel beter en persoonlijker advies geven.”

 

Persoonlijk adviseren

Diane: “Het allerleukste aan mijn werk vind ik het persoonlijk advies. Samen met de klant aan de slag om een verzekeringspakket samen te stellen wat persoonlijk bij ze past. Om zo’n persoonlijk pakket samen te stellen moet je goed naar iemand kunnen luisteren, diegene goed kunnen aanvoelen en proberen de juiste risico’s in te schatten. Afgelopen week kreeg ik bijvoorbeeld een e-mail van een klant die zich zorgen maakte of hij wel goed verzekerd was voor de wintersportvakantie. Dan probeer ik erachter te komen waar zijn zorgen zitten en hoe we die kunnen wegnemen. In dit geval kon ik zijn vragen gelijk beantwoorden en bleek hij voldoende verzekerd te zijn.”

 

Wat als er dan toch schade is? Diane: “Bij schade begeleid en adviseer ik de klant van A tot Z. Totdat de schade netjes is afgehandeld.”

 

Aan de keukentafel in Eerbeek

Samen met haar man en twee kinderen woont Diane in de nieuwbouwwijk Lombok (Eerbeek), een gezellige buurt met veel gezinnen met kinderen. Diane: “Ik ben ook geboren in Eerbeek, dus ik denk niet dat wij hier ooit nog weggaan! Ook omdat de omgeving prachtig is. Je kunt er heerlijke wandelingen maken in het bos. In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden en familie lekker aan de keukentafel te zitten of stort ik mij in een goed boek.”

 

Ben je benieuwd wat Diane jouw kan adviseren op het gebied van verzekeringen? Neem dan contact met haar op via diane@bestliving.nl of loop bij ons kantoor in Dieren binnen.

Deel deze pagina op:
Ook interessant