Nieuwe Open Huizen Dag op 2 oktober

14 september 2021

Nieuwe opzet NVM Open Huizen Dag 2021 - Best Living doet mee 

Op zaterdag 2 oktober houden we de NVM Open Huizen Dag 2021. Dit jaar in een nieuwe vorm:
u kunt met vragen over een woning, de waarde, verduurzamingsmogelijkheden of het woningaanbod in de nieuwe opzet een persoonlijke afspraak maken met onze NVM-makelaars!
 

Tijdens de gratis en vrijblijvende afspraak beantwoorden we alle woonvragen en geven we u deskundig advies. Het enige dat u hoeft te doen is uw gegevens doorgeven voor een afspraak bij u thuis of online. De NVM heeft hiervoor een praktisch online systeem ontwikkeld. 

Onderzoek

Chris van Zantwijk, bestuurslid van NVM vakgroep wonen en verantwoordelijk voor de NVM Open Huizen Dag licht toe: “De NVM Open Huizen Dag is niet weg te denken en bewijst zich al vele jaren. Toch zoeken we steeds naar verbeteringen. Uit een speciaal onderzoek dat we hebben laten uitvoeren kwam naar voren dat consumenten diverse woonvragen hebben. Ze zijn op zoek naar deskundig en persoonlijk advies. Daarbij komt dat wij er vanwege Covid nog geen voorstander van zijn dat mensen nu massaal woningen gaan bezoeken. Vrijblijvend diverse woningen kunnen bezoeken stond namelijk centraal in onze “normale” NVM Open Huizen Dag die we vele jaren met succes hebben georganiseerd. Met onze nieuwe opzet brengen we nu het beste samen: Persoonlijk en deskundig advies op maat en dat bij de consument thuis of zelfs online.”

Openhuizendag.nl

De NVM lanceert deze week de speciale website www.openhuizendag.nl. Hier maakt u de persoonlijke afspraak. De informatie komt automatisch bij de NVM-makelaar binnen die vervolgens de afspraak bevestigt.

Over NVM

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. is opgericht in 1898. Met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs is de NVM de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. De vereniging is georganiseerd rond drie gespecialiseerde vakgroepen: Wonen, Business en Agrarisch en Landelijk. De NVM behartigt de belangen van haar leden en het makelaarsvak en onderhoudt daarvoor contacten met alle betrokken partijen in het maatschappelijke en politieke veld.

We kijken er naar uit al uw woonvragen te beantwoorden. Overigens zijn wij natuurlijk ook op andere dagen bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Deel deze pagina op:
Ook interessant