Start verkoop 09 juni a.s. van 8 eengezinswoningen Lombok-Zuid te Eerbeek

2 juni 2021

Start verkoop op 09 juni 2021 van 8 eengezinswoningen in plan Lombok-Zuid.


Vanaf 09 juni is alle verkoopdocumentatie (inclusief prijzen) online te downloaden via de projectwebsite van Roosdom Tijhuis of de nieuwbouwsite van Funda.Het aanbod bevat 2 hoekwoningen en 6 tussenwoningen type Groenzicht.

Deze duurzame woningen hebben een prachtige ligging tegenover een groenzone en worden zeer compleet aangeboden:

* Inclusief keukencheque
* Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
* Gasloos wonen (bodemwarmtepomp)
* Inclusief triple HR +++ glas in de complete woning
* Inclusief vloerverwarming op de begane grond en verdieping
* Duurzaam en energiezuinig
* Veel keuze- en indelingsmogelijkheden

De verkoop start op op woensdag 09 juni 2021. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is er geen fysieke start verkoop. Alle verkoopdocumentatie en prijzen vindt u vanaf het moment van de start verkoop online op de projectwebsite van Roosdom Tijhuis of de nieuwbouw site van Funda.

Komt u de informatie liever bij ons op kantoor ophalen dan is dit mogelijk. In verband met het Coronavirus vragen wij u hiervoor van te voren wel een afspraak te maken. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0313-651199.

Heeft u interesse in een woning? Inschrijven voor één van deze woningen kan vanaf de start verkoop op woensdag 09 juni 2021 tot uiterlijk woensdag 16 juni 2021 12:00 uur met behulp van de button ''digitaal inschrijven'' op de projectwebsite van Roosdom Tijhuis. U vindt dit project door naar de site van Roosdom Tijhuis te gaan en via het tabblad aanbod Eerbeek in te vullen.

Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.
Deel deze pagina op:
Ook interessant