Makelaar Femke Lok versterkt team Eerbeek

14 april 2022

Eigenlijk zou ze vier maanden bij Best Living komen werken, alleen tijdens het zwangerschapsverlof van Maaike. Maar ondertussen waren er meer interne verschuivingen en deed de gelegenheid zich voor om te blijven. Dat doet ze maar al te graag. In deze nieuwsbrief stellen we onze nieuwe makelaar Femke Lok (23) graag voor.

Joppe Boersma maakte namelijk de overstap naar de Brummense vestiging en daarom was er in Eerbeek behoefte aan een extra makelaar. Femke voelt zich hier als een vis in het water. “Ik kom uit Rheden”, verklaart ze. Maar dat is niet het enige: ze geniet met volle tuigen van het werk als makelaar en ze heeft het naar haar zin in het team. “Er hangt een heel fijne sfeer; iedereen is relaxed en nuchter. En de binnendienst is heel begaan met mij als nieuwkomer.” Hoewel ze er zelf ook alles aan doet om goed beslagen ten ijs te komen. “Ik zoek de zaken graag goed uit voor de klant en ik wil alles zo duidelijk mogelijk uitleggen. Vaak zijn verkopers en kopers zenuwachtig en ik wil ze graag geruststellen: wij hebben alles onder controle.”

Contact met mensen

Nog geen jaar geleden, in juni 2021, studeerde ze af aan de opleiding Vastgoed & Makelaardij van Saxion. Ze had als klein meisje niet direct aan het vak van makelaar gedacht, maar toen ze tijdens haar vwo-tijd een open dag bezocht viel alles op zijn plaats. “Ik keek al graag op Funda en met name dat zakelijke, economische, in combinatie met het contact met mensen vind ik heel leuk.” Tijdens de studie was er naast de makelaardij ook veel aandacht voor projectontwikkeling, maar voor Femke was het direct duidelijk dat ze in de makelaardij aan de slag wilde. “Ik vind het juist heel leuk dat het werk elke keer anders is en ik heb me dan ook meteen bij de NVM ingeschreven.”

Samenwerking

Klanten in Eerbeek zullen haar tegenkomen op de Eerbeekse vestiging en in de toekomst komt ze vermoedelijk ook wat vaker in Brummen. “Joppe is natuurlijk heel bekend in Eerbeek en de vestigingen werken goed samen.”

Makelaar Femke Lok Makelaar Femke Lok
Deel deze pagina op:
Ook interessant