Hernieuwde kennismaking: Casper van Zadelhoff

30 september 2019

Veel van onze klanten hebben hem al ontmoet: Casper van Zadelhoff begon twee jaar geleden bij ons in Brummen aan een stage en is, zoals hij zelf zegt, “blijven plakken”. Toen hij achttien werd kon hij met de bedrijfsauto op pad als ‘bordenjongen’, ging inmeten bij de klanten om goede plattegronden van de woningen te kunnen maken en nu blijft hij op oproepbasis voor ons werken.

“Ik liep stage voor mijn mbo-opleiding juridisch-administratieve dienstverlening. Dat was een goede voorbereiding op de hbo-opleiding die ik nu doe: vastgoed & makelaardij.” Eigenlijk wist Casper al snel dat hij deze kant op wilde, het werk bij Best Living heeft hem vervolgens helemaal overtuigd. “De variatie in het werk is heel leuk; het is een combinatie van bureauwerk met veel contact met klanten. Met mensen omgaan vind ik erg leuk.”


Klant op nummer één

Omdat hij zelf uit Rheden komt, was de stap naar dit bedrijf snel gemaakt. Op school stonden we al te boek als erkend leerbedrijf. “Ik vind het een goed, warm bedrijf. Hier staat de klant echt op nummer één.” Dat is ook waarnaar hij zelf wil streven. “Ik wil hard werken voor de klant om samen tot een goed resultaat te komen. Ik vind het dan ook een compliment als ik van klanten hoor dat ze de samenwerking goed en vlot vinden.”


Zelfstandig

Bij Best Living mag hij steeds zelfstandiger werken. “Van doen leer je het meeste”, is zijn ervaring. Zijn tweedejaars stage deed hij bij de bedrijfsmakelaardij en die kant trekt hem aan: “Dat is een heel andere markt, niet te vergelijken met de woningmarkt.” Tijdens de stages voor zijn hbo-studie hoopt hij te ontdekken waar zijn hart ligt. “Ik houd alle opties nog open.”

Casper van Zadelhoff bij Best Living Casper van Zadelhoff bij Best Living
Casper van Zadelhoff bij Best Living Casper van Zadelhoff bij Best Living
Deel deze pagina op:
Ook interessant