Goede hulp in gekke tijd

15 juli 2020

Ze keken al een tijdje rond, op zoek naar hun droomhuis. Toen ze hun oog op een huis hadden laten vallen en ze hun eigen woning wilden verkopen, schakelden Sabine en Jan Gerritsen uit Dieren Best Living in. Tot grote tevredenheid. “Ik vind dat ze het super goed doen. Niets is lastig voor ze”, vertelt Sabine.

Hun huis was razendsnel verkocht. “Het is echt wel een gekke markt, hoor”, vindt ze. “Zodra je huis op Funda staat, krijg je een invasie van mensen die het willen kopen.” Drie weken later tekenden de nieuwe eigenaren al de voorlopige koopovereenkomst.

Van Dieren naar Drempt

Ze hadden nog niet eerder een huis gekocht. “Dit was ons eerste huis samen. We zijn hier 23 jaar geleden eerst gaan samenwonen, toen gaan trouwen, hebben kinderen gekregen, verbouwd… Nu zijn we toe aan iets anders.” De zoon en dochter, inmiddels 18 en 20 jaar oud, gaan ook mee naar hun nieuwe huis. “We waren al een poosje aan het rondkijken, want we willen iets meer ruimte om het huis, met iets meer tuin en een eigen oprit. Van onze twee-onder-een-kapwoning wilden we wel naar een vrijstaand huis en we hebben een mooi huis gevonden in Drempt.”

‘Best Living voelt goed’

De stap naar Best Living was snel gezet. “Ze zitten al jaren in Dieren. Dat voelde goed, dat hadden we ook van horen zeggen. Marcel (Westerhof) heeft ons huis verkocht en hij heeft geholpen bij de aankoop van het huis in Drempt. Hij is meegegaan, gaf zijn visie op het huis, adviseerde ons en deed de onderhandelingen. We konden hem te pas en te onpas bellen, dat was superfijn. Er waren twee bezichtigingsmomenten waarop iedereen kon kijken en dinsdag om 12.00 uur moest het bod binnen zijn. Daar was zijn advies ook prettig bij. En we hebben ook een afspraak met Silvia (Schoonhoven) gemaakt om te bespreken of zij de hypotheek voor ons kan regelen.”

Hoewel Sabine en Jan nu zin hebben in de verhuizing, moeten ze nog wel even geduld hebben: in december krijgen ze de sleutel van hun nieuwe huis en in januari moeten ze uit hun huidige huis zijn.

Wilt u ook zorgeloos uw huis (ver)kopen? Maak een afspraak met een van onze makelaars.

Jan en Sabine Gerritsen voor hun verkochte woning in Dieren. Jan en Sabine Gerritsen voor hun verkochte woning in Dieren.
Deel deze pagina op:
Ook interessant