Best Living verjongt

14 januari 2023

Best Living vindt het belangrijk jonge talenten de kans te geven zich te ontwikkelen en we streven naar een gevarieerde opbouw van het team. Want we willen met de tijd meegaan en niet vastroesten in oude processen. In een dynamische markt als de onze is dat een must; de ontwikkelingen volgen elkaar snel op, regelingen veranderen en de markt is zeer gevoelig voor wat zich in de wereld afspeelt. Daarom zijn wij blij met deze talentvolle aanwinsten, onder wie deze drie (aanstormende) makelaars: Joppe Boersma, Femke Lok en Casper van Zadelhoff.

Al eerder stelden we ze aan u voor in deze nieuwsbrief - eerst kwam Casper in Dieren , in 2021 startte Joppe in Brummen en afgelopen voorjaar begon Femke in Eerbeek. Wat zijn hun verwachtingen voor 2023?

‘Verwachtingen van klanten waarmaken’

Assistent-makelaar Casper maakte al vijf jaar geleden kennis met Best Living, toen hij als stagiair binnenkwam. Hij zag het team veranderen. “Niet alleen zijn wij als jonge makelaars erbij gekomen, maar ook door andere collega's, zoals bij de binnendienst in Dieren, is het team verjongd. Het geeft een andere sfeer waardoor voor mijn gevoel meer dynamiek en een andere energie binnen Best Living heerst - ik vind dat erg leuk.” Ook de markt verandert. “Ik verwacht van de woningmarkt dat de prijzen verder onder druk zullen komen te staan, de tendens is al veranderd maar dat zal zeker nog even doorzetten. De grootste uitdaging voor ons als makelaars is, in mijn ogen, het tevreden houden van klanten. Als uitdaging zit daarbij dat we de verwachtingen van mensen blijven waarmaken. We werken hard om woningen te verkopen voor een tevreden klant.”

‘Klanten kiezen voor kwaliteit’

Ook kandidaat-makelaar Joppe verwacht “een jaar vol uitdagingen.” “Het (onder)handelen wordt belangrijker dan in de afgelopen jaren. De markt staat onder druk maar de tekorten en de koopbereidheid zijn er nog steeds. Voor vestiging Brummen verwacht ik een mooi jaar, waarbij we een steeds grotere stempel kunnen drukken op de lokale markt. We merken dat klanten bewust voor kwaliteit kiezen, een makelaar met bijvoorbeeld een eigen binnendienst.” Daardoor kiezen steeds meer mensen voor Best Living. Joppe: “Het is mijn streven om samen met het team de huidige trend van groei door te zetten, veel plezier te hebben én daarnaast de laatste stappen te ondernemen om register-makelaar te worden. Ik wil mijzelf blijven uitdagen en steeds verder groeien als makelaar.”

‘Intensief klantcontact

Door de veranderingen in de markt, verwacht kandidaat-makelaar Femke dat de rol van de makelaar steeds belangrijker gaat worden. “Daarmee zal de kwaliteit van ons team extra tot zijn recht komen. Nu de markt wat normaliseert, komt er meer ruimte voor intensief klantcontact. Ik kijk er naar uit.”

Joppe Boersma, Femke Lok en Casper van Zadelhoff Joppe Boersma, Femke Lok en Casper van Zadelhoff
Deel deze pagina op:
Ook interessant