“Bij Best Living voelen we ons altijd welkom”

14 april 2022

“Gefeliciteerd!?” Emmo Strating was verrast toen Best Living vorig jaar op zijn verjaardag belde en hem feliciteerde. Maar… het bleek geen felicitatie voor zijn verjaardag te zijn: Hermien en Emmo hadden het nieuwbouwhuis van hun keuze in Lombok (Eerbeek) toegewezen gekregen! Dubbel feest!

Toch moest Hermien wel even slikken: nu werd de aanstaande verhuizing ineens serieus. Het plan was weliswaar niet nieuw, maar wél wennen. Nu hun beide dochters zijn uitgevlogen, wordt hun huis aan de Coldenhovenseweg te groot. “De voorkamer wordt niet eens meer gebruikt”, demonstreren ze. Maar aan de andere kant… “We hebben hier 32 jaar gewoond en er veel meegemaakt – met de kinderen en de kleinkinderen. Het nieuwe huis kwam op ons pad. We schreven ons in voor één huis, een hoekwoning, maar we gingen er niet van uit dat we het ook zouden krijgen.”

Supermooi

Inmiddels hebben ze de knop omgezet. “Nu willen we dat het nieuwe huis al klaar is”, zegt Hermien verheugd. “Het wordt supermooi, ook weer met een garage en een carport. De overdracht van ons huis is aan het eind van het jaar en in het vierde kwartaal is de nieuwe woning ook klaar.”

Omdat ze nu toch al voor de nieuwbouw met Best Living te maken hadden, vonden ze het vanzelfsprekend om daar ook hun eigen huis in verkoop te doen. “Kees Beltman was al eens bij ons geweest voor een taxatie, onze dochter heeft goede ervaringen met Best Living en we hoorden ook van anderen positieve verhalen”, vertelt Emmo enthousiast “We lopen er gemakkelijk heen en we voelen ons altijd welkom.” “Dat is fijn, want zo’n nieuwbouwwoning kopen is wel een gedoetje: al die papieren en keuzes”, verzucht Hermien. “Maar bij Best Living kunnen ze al onze vragen beantwoorden.”

Snelle verkoop

De verkoop van hun eigen huis verliep razendsnel. Kees Beltman organiseerde drie kijkdagen waarvoor zich maar liefst 33 gegadigden inschrijven. Tijdens die dagen hield Kees hen voortdurend via de app op de hoogte van de voortgang. Een jong stel dat geen voorbehoud van financiering had en dat tot december kan wachten, kreeg de woning gegund. “Binnen veertien dagen was alles rond”, roept Emmo blij uit. Hermien: “Dat geeft ons zekerheid en zo kunnen wij de zomer hier nog ‘uitzitten’ en hebben we tijd om na te denken over onze spullen. Want we moeten wel wat inkrimpen.”

De hypotheek regelde Bas Kamphuis voor de familie Strating. Ook daar zijn ze heel positief over. “Bij Best Living stellen ze je heel erg op je gemak en je kunt ze altijd alles vragen.”

Familie Strating in Eerbeek Familie Strating in Eerbeek
Deel deze pagina op:
Ook interessant