Home Nieuws Contact

Uw huis verkopen met Best Living

Wanneer u kiest voor Best Living, dan verkopen wij zo uw huis:

 

 1. Uw woning wordt bekend gemaakt bij makelaars en huizenzoekers
  Best Living NVM makelaars & financieel adviseurs, is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en vastgoed deskundigen. De NVM heeft een uitwisselingssysteem. Uw woning wordt hiervoor aangemeld, zodat alle NVM makelaars in de regio bekend zijn met uw woning en deze direct kunnen aanbieden aan alle zoekers. Natuurlijk worden de zoekers in ons zoekersbestand direct geïnformeerd over uw woning.

 2. Uw woning krijgt een unieke eigen website
  Wij bieden u een uitgelezen kans uw woning (online) optimaal te presenteren. Op basis van een unieke domeinnaam: www.straatnaam+huisnummer.nl. Deze domeinnaam is zeer geschikt voor de promotie en communicatie van uw woning door zowel de makelaar als door u als verkoper. Best Living biedt u hiermee een uniek presentatiemiddel waar tevens de brochure in opgenomen is.

 3. U ontvangt visitekaartjes van uw woning
  U ontvangt van ons 50 visitekaartjes van uw woning met een foto en het unieke webadres. Hiermee kunt u potentiële kopers in uw kennissenkring eenvoudig informeren en verwijzen naar uw eigen website. 

 4. Uw woning staat op Funda, online en in de etalage
  Uw woning wordt gepresenteerd op Funda (www.funda.nl) de internetsite van de NVM en natuurlijk op onze Best Living website. Tevens zal uw woning in onze verlichte etalage worden gepresenteerd. 

 5. Uw eigen team van actieve makelaars
  Dagelijks zijn 4 makelaars onderweg met potentiële kopers, zij zullen uw woning onder de aandacht brengen. Bezichtigingen worden vooraf aangevraagd en door één van onze makelaars deskundig begeleid.

 6. Professionele foto’s van uw woning en een uitgebreide brochure
  Voor een optimale presentatie van uw woning zal een professionele fotograaf een fotoreportage maken. Voor de brochure, internet en andere media zullen wij een goede, passende beschrijving van uw woning opstellen. Potentiële kopers ontvangen vervolgens een uitgebreide brochure.

 7. U kunt rekenen op duidelijke afspraken
  Vooraf wordt met u een budget en de mogelijkheden besproken voor het plaatsen van advertenties en ons “te koop” bord.

 8. Uw woning onder de aandacht brengen
  Onze advertenties verschijnen in de regionale- en huis aan huis verspreide NVM gidsen, landelijke dagbladen en magazines.

 9. U wordt regelmatig op de hoogte gehouden
  Van het resultaat van de bezichtigingen houden wij u natuurlijk op de hoogte. Ook zal er regelmatig contact plaatsvinden wanneer u dit prettig vindt.

 10. Uw eigen account op onze website
  Op dit account kunt u op ieder moment van de dag kijken wat er gaande is omtrent de verkoop van uw woning. Hier ziet u hoeveel mensen een brochure van uw woning hebben opgevraagd, welke activiteiten Best Living ondernomen heeft om uw woning onder de aandacht te brengen en wat hiervan het resultaat is.

 11. U krijgt een optimaal verkoopresultaat
  Wij zijn goed in onderhandelen. Om tot een optimaal verkoopresultaat te komen doen wij dit steeds in nauw overleg met u.