Home Nieuws Contact

Informatie over de huurwoningen in Dieren

De royale appartementen bestaan uit meerdere types, variërend van circa 77 tot 90 m² gebruiksoppervlakte. De appartementen zijn gelegen in het centrum van Dieren aan en rond het Callunaplein. Hierdoor heeft u alle voorzieningen zoals meerdere supermarkten, binnen handbereik. Neem voor meer informatie contact op met één van onze vestigingen.

Type I: Callunaplein 3 t/m 29 (oneven), 4 t/m 28 (even) en 57 t/m 65 (oneven).

Deze ruime 5-kamer maisonnettes zijn gelegen aan het Callunaplein en hebben een gebruiksoppervlakte van circa 90 m², beschikken over een inpandig balkon en hebben tevens de mogelijkheid een zitje te creëren aan de voorzijde van het appartement. Het complex is rond 1967 gebouwd en is recent gerenoveerd.

Indeling: Entree, hal met inloopkast en meterkast, keuken met keukenblok en c.v.-opstelling, toilet met fontein, lichte en ruime woonkamer.

Verdieping: Overloop, 4 slaapkamers (waarvan 1 met toegang tot loggia), badkamer met douche en vaste wastafel.

Algemeen: Het appartement beschikt over een berging in de onderbouw en wordt centraal verwarmd middels een eigen cv-ketel. Tevens is de woning volledig voorzien van dubbele beglazing.

Huurprijzen vanaf € 650,-- per maand.
Servicekosten variërend van € 32,50 tot € 55,-- per maand.

Type II: Pasteurstraat 1 t/m 47 (oneven)

24 Comfortabele 3-kamer appartementen in het centrum van Dieren met een gebruiksoppervlakte van circa 77 m². Het complex is voorzien van een liftinstallatie waardoor het uitstekend geschikt is voor minder valide bewoners. Het complex is rond 1990 gebouwd.

Indeling: Entree, vestibule, hal met inloopkast met cv-ketel, meterkast, ruime badkamer (ca. 3,5 m²) met toilet, douche, vaste wastafel en wasmachineaansluiting, 2 slaapkamers (ca. 13 en 6,5 m²), royale woonkamer (ca. 40 m²) met serre, halfopen keuken met keukenblok.

Algemeen: Het appartement beschikt over een berging in de onderbouw. Er is een gemeenschappelijke fietsenberging op straatniveau en het complex beschikt over een liftinstallatie. Het appartement wordt centraal verwarmd middels een cv-ketel en is volledig geïsoleerd.

Huurprijzen vanaf € 650,-- per maand.
Servicekosten € 45,-- per maand.