Best Living Brummen

Midden in het centrum van Brummen, op de hoek van de kruizing tussen de Arnhemsestraat en de Gravenstraat, staat ons kantoor. Wij kennen Brummen en de omgeving als geen ander! Daarnaast weten wij wat er speelt op de woningmarkt. Dus wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Brummen of omgeving? Schakel dan een makelaar van Best Living in.

U bent van harte welkom op ons kantoor om eerst kennis te maken. Maak telefonisch een afspraak op loop gewoon eens bij ons binnen. Wij kunnen u helpen bij het vinden van uw droomhuis. Daarnaast is Best Living, met onze jarenlange ervaring, een professioneel full-service kantoor waar u als klant centraal staat. Wij (her)kennen uw wensen en beschikken over een groot kennisnetwerk. Wij gaan actief voor u aan de slag en hebben grote passie bij het uitoefenen van ons beroep. Dat maakt dat wij iedere dag open staan voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Wij willen het beste voor onze klanten. Want... wij werken voor u!

Neem contact op: 0575-561050 / brummen@bestliving.nl
Woningaanbod Brummen Huis verkopen in Brummen

Wij staan voor u klaar!
Wat is mijn huis waard? Bereken hier de waarde van uw woning! Bereken

Alles weten over het laatste woningnieuws in de omgeving?

Iedere maand versturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws uit deze regio. Met blogs van onze makelaars en adviseurs, woningtrends en bijzondere woningen of projecten.

Inschrijven nieuwsbrief

Of volg ons op sociale media:

Contact opnemen